Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mamba zrušila fotenie aktov: Môže za to Balúchová!

Barbora je jedným z dôvodov, prečo Mamba akty nenafotí. Zobraziť galériu (6)
Barbora je jedným z dôvodov, prečo Mamba akty nenafotí.

BRATISLAVA – Nedohodli sa! Dáša Mamba Šarközyová (21) v lete vyhrala prvé miesto na tuningovej súťaži krásy. Okrem tohto ocenenia získala aj titul od pánskeho magazínu, pre ktorý mala následne nafotiť erotické zábery. Dohodu však zrušila! Dôvody? Rivalita, peniaze...

Nahé fotky zatiaľ nebudú! Ako sme už informovali, Dáša Šarközyová sa mala tento rok objaviť obnažená na titulnej stránke pánskeho magazínu. Najnovšie sme však zistili, že fotenie sa realizovať nebude.

A potvrdila nám to aj samotná Mamba. „Je to pravda. Rozhodla som sa, že to nechcem. Nechápem, prečo som vtedy pri získaní titulu povedala, že to prijímam,“ sype si teraz popol na hlavu. Ako však tvrdí náš zdroj, za jej rozhodnutím nie je len morálne prehodnotenie situácie.

Ide aj o rivalitu a peniaze. „Mamba chcela byť na titulke skôr, ako Barbora Balúchová. Ale nepodarilo sa jej to vybaviť. A problém bol aj s peniazmi,“ dozvedeli sme sa. Nepriamo to priznala aj samotná herečka. „Nedohodli sme sa finančne, navyše neboli ochotní pristúpiť na ďalšie moje podmienky. Komunikácia úplne zlyhala,“ tvrdí Dáša.

Zisťovali sme preto, či je pre ňu fotenie aktov definitívne uzavretou vecou, alebo by mohla svoj postoj ešte prehodnotiť. „Pre mňa je to skončená etapa, čo sa týka tohto vedenia magazínu. Chcela som mať pekné fotky ako spomienku na mladé časy. Takže ak ma v budúcnosti osloví niekto iný, možno to prijmem. A možno aj nie. Bude záležať na mojom momentálnom pocite,“ povedala nám. Nezostáva nám teda nič iné, iba čakať...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu