Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mamba po sexafére: Toto telo pôjde úplne donaha!

Mamba by mala svoje telo odhaliť v pánskom magazíne. Zobraziť galériu (23)
Mamba by mala svoje telo odhaliť v pánskom magazíne.

PIEŠŤANY – Ukáže sa v celej svojej kráse?! Dáša Mamba Šarközyová (21) počas uplynulého víkendu vyhrala titul Miss Carat Tuning. Okrem toho však získala aj šerpu od známeho pánskeho magazínu. A to znamená, že by sa mala objaviť na jeho titulnej stránke.

Samé pikantné zážitky! Ako sme už informovali, Mamba mala nedávno problémy na tuniskom letisku. Do batožiny si totiž pribalila policajné putá. A kvôli nim ju kontrolovala ochranka. Všetky nepríjemnosti jej však vynahradila víkendová tuningová akcia v Piešťanoch, kde získala titul Miss. „Vždy som sa čudovala, prečo missky plačú, ale priznám sa, že aj mne vyhŕklo pár slzičiek,“ povedala nám Dáša po svojom víťazstve.

To však nie je všetko! Playmate Mia Maix vybrala sexi tmavovlásku ako miss pánskeho magazínu. K titulu patrí aj nafotenie šteklivých snímok! Ako sme ale zistili, Dášu trošku opúšťa odvaha. „Nechám si to ešte prejsť hlavou a uvidíme. Samozrejme, že to nie je len tak,“ povedala nám váhavo. O jej rozhodnutí vás, samozrejme, budeme na topkách informovať.

Fotografie z Miss Tuning nájdete v našej GALÉRII.

 

VIDEO: Takto to vyzeralo na tuningovej akcii.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu