Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Cmorikov trapas v priamom prenose: Peťo, to snáď nie!

Cmorik čítal svoj text z papiera. Zobraziť galériu (5)
Cmorik čítal svoj text z papiera.

BRATISLAVA – Podporil dobrú vec, ale... Peter Cmorik (30) bol jedným z účinkujúcich na nedávnej benefičnej akcii s názvom Noc nádejí. Spevák sa na nej však trochu strápnil. Pri spoločnej piesni totiž musel čítať svoje dva verše z papiera!

V závere večera, ktorý organizovala nadácia Kvapka nádeje a vysielala verejnoprávna televízia, sa prihodil počas priameho prenosu menší trapas. Pri piesni, ktorú spoločne spievali všetci účinkujúci, bolo totiž jasne vidieť, že Peter Cmorik číta svoju časť z papiera.

Spýtali sme sa preto speváka, prečo sa tie dva verše nenaučil naspamäť. „Slová záverečnej piesne mi prišli iba  večer predtým. A v tom čase som mal iné pracovné aktivity. Nebola šanca to stíhať. Bola to len moja dobrá vôľa, že som to vlastne išiel spievať,“ tvrdí Cmorik.

Hoci sa ten kúsok ako profesionál mohol naučiť aj za pár minút, zarážajúca je ďalšia vec. „Asi došlo k chybe produkcie. Ostatní totiž mali tú skladbu dopredu nahratú, ja jediný som išiel naživo,“ povedal nám niekoľkonásobný držiteľ ocenení Zlatý slávik.

Dokonca aj nemenovaný odborník z televíznej brandže si myslí, že časť viny je na režisérovi prenosu. Ten totiž mohol ľahko chybu zamaskovať. „Mohli to nasnímať tak, že by nepriznali, že pán Cmorik nie je naučený dve vety,“ okomentoval tento trapas. Čo si myslíte vy? Vyjadrite svoj názor v našej ankete pod článkom.

 

VIDEO: Záverečná pieseň benefičného večera.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu