Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Pomejemu vlastný trapas nestačil: Verejne naložil aj Bartošovej!

Pomeje pri vlastnom trapase zosmiešnil aj Bartošovú. Zobraziť galériu (6)
Pomeje pri vlastnom trapase zosmiešnil aj Bartošovú.

PRAHA – Elegantný a vtipný chcel byť Jiří Pomeje (45) ako moderátor Miss Junior ČR. Prítomní hostia ho však museli upozorniť, že na nohaviciach má rozopnutý zips. A práve vtedy si skrachovaný producent neodpustil uštipačnú poznámku na adresu svojej manželky Ivety Bartošovej (44).

Rozvod sa blíži, útoky sa vyhrocujú! Iveta Bartošová a Jiří Pomeje majú na budúci pondelok stanovený termín kvôli súdnemu ukončeniu ich manželstva. Partneri preto nelenia a oblažujú svoje okolie uštipačnými poznámkami na adresu toho druhého.

Najnovšie sa podarilo Jiřímu vykorčuľovať z vlastného trapasu tak, že slovami ponížil Ivetu. Pomeje totiž moderoval súťaž Miss Junior ČR. Nahodil sa do obleku, sršal vtipom... No vtom ho ktosi upozornil na rozopnutý zips. Na verejnosti, navyše v spoločnosti mladých finalistiek, to bola poriadne nepríjemná situácia.

„Dievčatá, aj keby ste teraz niekoľkokrát padli na kolená a spievali Heja, heja, tak sa nebudete cítiť tak trápne ako ja v tejto chvíli,“ rýchlo Jiří podľa serveru super.cz odklonil pozornosť od vlastného prešľapu k výkonom svojej polovičky. Tá sa naposledy „preslávila“ vystúpením na narodeninách hudobnej stanice, kde narážala do reklamnej steny a zabúdala text vlastnej piesne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu