Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vyhodený Rezač z Talentu: Podozrivý návrat do šou!

Aleš Rozsíval Zobraziť galériu (5)
Aleš Rozsíval

BRATISLAVA – Niečo tu nehrá! Topky.sk zistili, že „rezač“ Aleš Rozsíval sa túto nedeľu objaví vo Veľkom tresku, kde sa budú vyberať semifinalisti šou Česko Slovensko má talent. Zaujímavé na tom je, že z divadelného kastingu ho porotcovia vyhodili! Čo sa tu vlastne deje?!

Obišli pravidlá? Šou Česko Slovensko má talent je viazaná zahraničnou licenciou, to znamená, že všetko v nej musí isť presne podľa takzvanej programovej biblie. Inak by mohla televízii Joj hroziť mastná pokuta.

Topky.sk však zistili, že sa tu nájde podozrivá výnimka. Iluzionista Aleš Rozsíval sa totiž objaví vo Veľkom tresku, aj keď do neho pôvodne nepostúpil. „Môžem potvrdiť, že sa zúčastnil nakrúcania Veľkého tresku,“ povedala nám PR manžérka Jojky Perla Vohráliková.

Rozsívalovo iluzionistické číslo, ako si rezal jazyk, či ruku, sa pritom absolútne nepáčilo Jarovi Slávikovi a stopku mu dala aj Lucie Bílá. Ako sme však už informovali, speváčka neskôr svoje rozhodnutie oľutovala. A v Jojke tvrdia, že na vrátenie súťažiaceho do hry má právo!

„Prizvanie Aleša Rozsívala je v súlade s pravidlami súťaže. V tejto fáze stále rozhoduje porota, ktorá má plné právo vyžiadať si kohokoľvek z castingov do Veľkého tresku, ak medzičasom zmenila názor na jeho či jej vystúpenie,“
tvrdí Vohráliková. Ako to celé prebehlo, si môžete pozrieť už túto nedeľu večer na Jojke.

 

VIDEO: Alešovo vystúpenie a Bílej reakcia.
 

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu