Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Lucie Bílá naložila dôchodkyniam: Ponižujete ženské pokolenie!

Luciu Bílú baletky - dôchodkyne nenadchli. Zobraziť galériu (3)
Luciu Bílú baletky - dôchodkyne nenadchli.

BRATISLAVA – Rozčarovaná! Porotkyňa Lucie Bílá (44) sa v šou Česko Slovensko má talent nemohla pozerať na vystúpenie dôchodkýň z Dolní Lhoty. Tie sa totiž zahrali na netradičné baletky a tancovali na scéne v plienkach.

Ďalšie nepríjemné prekvapenie zažili porotcovia v šou Česko Slovensko má talent. České babičky sa im totiž predstavili spôsobom, ktorý odborníkov šokoval a znechutil.

Baletky z Dolní Lhoty sa predstavili naozaj netradične. Prezradili na seba, že majú dokopy vyše 800 rokov, 40 vnúčat, 3 pravnúčatá, 190 vlastných zubov a 173 umelých. Už niektoré tieto detaily boli viac, než porota potrebovala počuť.

Oveľa zarážajúcejšie však je, čo museli Bílá, Slávik a Kraus vidieť. Babičky mali totiž pod baletnými sukničkami plienky! Zrejme to malo byť vtipné, ale Lucii Bílej sa to zdalo naopak dosť nechutné. „Je to nevkusné a ako ženu ma to urazilo,“ povedala starenkám bez okolkov. V zákulisí neskôr dodala, že s tými plienkami to naozaj prehnali. Toto vystúpenie uvidíte na obrazovkách Tv Joj už dnes večer.

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu