Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Brutalita v Talente: Zaťal do seba sekeru! A to už nezvládol ani Slávik...

Arpád prežil údery sekerou. Zobraziť galériu (3)
Arpád prežil údery sekerou.

BRATISLAVA – Toto už prekračuje hranice! V šou Česko Slovensko má Talent sa už vystriedali rôzni exoti, pri ktorých porotkyňa Lucie Bílá (44) zatvárala oči. Inak tomu nebolo ani v prípade siláka Arpáda Pástora! To, čo predviedol na kastingu, už neuniesol ani žalúdok Jara Slávika (36).

Čisté zdesenie! Porotcom Talentu sa počas kastingov podarilo jedného siláka preorientovať na komika. S Arpádom Pástorom by im však takéto niečo neprešlo. Jeho vystúpenie totiž doslova naháňalo hrôzu! Porota sa na neho nemohla pozerať. Lucie Bílá bola úplne mimo. Ale nezvládli to ani muži. Aj Kraus so Slávikom odvracali pohľady. Rovnako tak aj moderátori. A čo také český silák predviedol?!

Jednoducho sa asi nechal inšpirovať piesňou Pohoda od kapely Kabát, kde odznieva text: „Když se u nás chlapi poperou, tak jenom nožem anebo sekerou...“ Kľakol si totiž na pódium a nechal svojho asistenta, aby do neho búšil obrovským kladivom. Jeho vystúpenie vyvrcholilo tým, keď sa udieral ostrou hranou sekery do hrude. Arpádov talent spočíva v tom, že toto násilie prežil bez zranenia. Otázne je, či sa takáto brutalita ešte dá označiť slovíčkom šou. 

VIDEO: Vystúpenie siláka Arpáda Pástora.

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu