Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mika po odchode z Markízy: Ohovárali ma, že som homosexuál!

Václav Mika Zobraziť galériu (4)
Václav Mika

BRATISLAVA – Bolo toho na neho priveľa! Václav Mika (46) sa ako generálny riaditeľ Markízy musel vysporiadať nielen s náročnou šéfovskou funkciou. Musel si totiž zvyknúť aj na to, že okolo jeho osoby sa šíria rôzne fámy a klebety.

Po piatich rokoch koniec! Václav Mika včera oficiálne oznámil, že požiadal vedenie televíznej spoločnosti o svoje uvoľnenie z funkcie generálneho riaditeľa Markízy. Operatívne ho preto dramaturgia zaradila ako ďalšieho hosťa Adela Show. „Tvárim sa veselo, ale samozrejme tým niečo zakrývam,“ vyjadril sa k svojmu odchodu. O jeho presných dôvodoch sa však len špekuluje.

Isté však je, že ako vrcholový manažér bol Mika neustále pod tlakom. V rámci práce to bola najmä nízka sledovanosť nových programov a strácanie náskoku na vedúcej pozícii medzi slovenskými televíziami.

No ani ako súkromná osoba to nemal ľahké. Adela Banášová totiž načala tému, čo sa o šéfovi šírilo chodbami Markízy. „Keď sa dokážeš dobre obliecť a zladiť, tak si homosexuál,“ prezradil Mika klebetu, s ktorou sa musel vo svojom živote vyrovnávať. Nebola však jediná. Zvyšok sa dozviete dnes večer na Markíze.



Václav Mika v Adela šou


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu