Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mojsejová v Adela Show: Stačí slovo a... bude konflikt!

Nora Mojsejová a Adela Banášová. Zobraziť galériu (4)
Nora Mojsejová a Adela Banášová.

BRATISLAVA – Vyvolá ďalšiu búrku?! Podľa našich informácií by sa Nora Mojsejová (52) mala objaviť v novej šou Adely Banášovej (29). Košická podnikateľka sa pritom netají tým, že plavovláskinu reláciu nepovažuje za príliš dobrú. Podľa predchádzajúcich skúseností by sa dalo čakať, že to moderátorke vytmaví priamo pred kamerami!

Ako tvrdí náš zdroj, Nora Mojsejová by mala byť jedným z ďalších hostí v šou Adely Banášovej. Celkom to zapadá do schémy, podľa ktorej sa v relácii objavujú známe osoby s nálepkou "Kontroverzné". Pozvanie prijali napríklad Iveta Bartošová, Rytmus, či česká modelka Agáta Hanychová.

Spýtali sme sa preto kreatívnej producentky Adelinej relácie Gabriely Drobovej, či košickú podnikateľku pozvali. „Pani Mojsejová sa niekde vyjadrila, že bude v televízii len vtedy, keď ona sama bude chcieť. Tak čakáme, kedy sa jej bude chcieť,“ vyjadrila sa. Týmito slovami si v podstate nechala zadné vrátka v štýle „nikdy nehovor nikdy“.

Podľa toho stačí, aby Nora prejavila záujem, vyslovila čarovné slovíčko „áno“ a Markíza nemá problém uviesť ju do talk show ako hosťa. Tu by však narazila kosa na kameň! Mojsejová totiž bola vždy taká, že na plné ústa povedala, čo si myslí. Naposledy kriticky ohodnotila svojich spolusúťažiacich v programe Kapor na torte.

A hoci vo výpravných šou oceňuje Banášovú ako dobrú moderátorku, v novom projekte by ju nešetrila. „Adela nech to zbalí a robí to, čo vie. Veď čísla jej stále nestúpajú, hoci tam mala Agátu aj Rytmusa. Keby to bolo dobré, tak to ľudia pozerajú,“ tvrdí o markizáckom projekte. A určite by nemala problém povedať to blondínke z očí do očí.

Keďže vlastná nočná šou je niečo, o čom Banášová už dlhšie snívala, slová kontroverznej Košičanky by ju určite nepotešili. Priamo pred kamerami by sa tak mohla vzniknúť vášnivá slovná prestrelka. Otázne je, či dôjde k takej situácii, že by Nora cítila potrebu ísť sa vyrozprávať do markizáckej relácie. Navyše má momentálne plné ruky práce s prípravou módnej šou, ktorá by sa mala konať v októbri v Bratislave. Alebo že by to vzala jednou cestou...?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu