Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Faux pas Cibulkovej: Neustriehla krátke šaty, ukázala fialové nohavičky!

Dominika Cubulková ukázala nohavičky. Zobraziť galériu (6)
Dominika Cubulková ukázala nohavičky.

BRATISLAVA – To sú ale mini! Tenistka Dominika Cibulková (21) sa včera predstavila v relácii Adely Banášovej (29). Úspešná športovkyňa okorenila svoju účasť nechceným odhalením. Moderátorke a divákom totiž "vďaka" kratučkým šatám ukázala, akú nosí spodnú bielizeň.

Štvrtkovým hosťom v šou Adely Banášovej bola známa slovenská tenistka Dominika Cibulková. Tá si do štúdia obliekla modré mini šatočky. Asi nechcela, aby jej bolo zo žiary reflektorov príliš teplo. Zrejme si však neuvedomila, že jej môže kratučký outfit spôsobiť menšie problémy. Tie sa dostavili vo chvíli, keď si sadala do kresla.

Divákom i moderátorke sa totiž práve vtedy naskytol netradičný výhľad. Dominika odhalila svoju bielizeň. Farbu nohavičiek však nespojila so šatami práve najvhodnejšie. Modrá a fialová síce nie sú zlou kombináciou, no v tomto prípade ostrejšia farba nohavičiek na seba príliš upútala pozornosť. To si všimla aj Adela Banášová a nenápadne športovkyňu na to upozornila. Moderátorka aj tenistka sa potom na tejto menšej nehode pobavili. Neskôr si už Dominika držala nohy tesne pri sebe.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu