Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mojsejovej chystajú vlastnú talkšou: Adela, tras sa!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (5)
Nora Mojsejová

BRATISLAVA – Vyzerá to tak, že po účasti v relácii Kapor na torte dostane stabilný televízny flek! Podľa našich informácií bude mať Nora Mojsejová (52) vlastnú talkšou na Jojke. Košická podnikateľka by mala konkurovať markizáckemu programu Banášovej (29) s názvom Adela show, o ktorom sa Nora vyjadrila, že je zlý.

Už pracujú na tom, aby sa opäť postavila pred kamery. Podľa našich zistení v týchto dňoch v Jojke dolaďujú detaily spolupráce s podnikateľkou Norou Mojsejovou. Tá by sa mala už čoskoro objaviť na televíznych obrazovkách. Dôvod vznikajúceho projektu je jednoduchý. Vynikajúce výsledky sledovanosti, ktoré dosiahla Mojsejová počas svojej účasti v relácii Kapor na torte.

Ako sme sa dozvedeli od nášho zdroja, najznámejšia obyvateľka košického Pereša sa už tajne stretla s riaditeľom Jojky Františkom Borovským. „Je pravda, že sme spolu sedeli. Dohodli sme sa na nejakej spolupráci, ale bližšie to nechcem špecifikovať,“ povedala nám Mojsejová. Údajne by malo ísť o talkšou, do ktorej by si pozývala osobnosti z kultúrneho, spoločenského a politického života.

Nora by tak mala v konkurovať Banášovej programu Adela show, o ktorom sa vyjadrila, že nie je dobrý. „Adela nech to zbalí a robí to, čo vie. Veď čísla jej stále nestúpajú, hoci tam mala Agátu Hanychovú aj Rytmusa. Keby to bolo dobré, tak to ľudia pozerajú,“ povedala topkám Mojsejová. Ako sa zdá, na plavovlásku si už brúsi zuby.

O Norinom pripravovanom projekte však v televízii Joj nechcú príliš hovoriť. „Nevylučujem, že prebehli prvé rokovania. Zatiaľ je však predčasné hovoriť o možnom konkrétnom projekte,“ zatajoval detaily spolupráce hovorca Jojky Jozef Gogola. Nechajme sa teda prekvapiť, či po zhruba trojročnej odmlke dostane Košičanka opäť stabilný priestor v televízii. Naposledy tomu tak bolo v roku 2007, kedy mali s manželom Braňom vlastnú šou s názvom Čo na to Mojsejovci?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu