Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mojsej sa opäť lieči, ale Nora tvrdí: Do môjho domu nevkročí, rozvod bude!

Manželia Mojsejovci Zobraziť galériu (5)
Manželia Mojsejovci

BRATISLAVA/KOŠICE – Sedemročné manželstvo stopercentne ukončí! Nora Mojsejová (52) síce stále prechováva city k Braňovi Mojsejovi (42), no návrat k pôvodnému životu s ním nie je možný. Aféru s ľahkými ženami a množstvo alkoholových prešľapov mu neodpustí.

Hoci jej spôsobil v poslednej dobe veľa bolesti, stále je na neho do istej miery naviazaná. „Nemôžem povedať, že ho nemám rada,“ zhodnotila vzťah k svojmu manželovi Nora Mojsejová. Ako však dodala, z rozvodového rozhodnutia neustúpi. „Ukončíme to na sto percent. Návrh je podaný. Všetky doklady boli doložené a podpísané,“ vysvetlila nám.

Podnikateľka a hudobník momentálne „fungujú“ na diaľku. „Komunikujeme spolu cez telefón. Braňo sa lieči v zahraničí. To, kde sa nachádza, neprezradím,“ tajila bližšie informácie Nora, ktorá tak skoro neplánuje otvoriť dvere vily na Pereši pre svojho muža. „Ani dnu by nevošiel,“ zaujala rázne stanovisko.

Napriek všetkým úskaliam, ktorými ich vzájomný vzťah v poslednej dobe prešiel, Nora svoju polovičku nezatracuje a necháva si zadné dvierka. Keby sa k sebe chceli vrátiť – hoci by už boli rozvedení. „To, či budeme spolu alebo nie, je veľmi ďaleko. Momentálne nie je na Slovensku a nechceme o takýchto veciach hovoriť cez telefón. No Braňo má pred sebou ešte dlhú cestu,“ uzavrela Mojsejová.

POZOR! Chcete sa o Nore Mojsejovej dozvedieť viac? Vďaka topkám máte jedinečnú príležitosť. Košická podnikateľka bude online zajtra o 10:00. Viac informácií TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu