Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávny Janda súťažil v Talentmanii: Trapas pred porotou!

Petr Janda v Talentmanii Zobraziť galériu (4)
Petr Janda v Talentmanii

BRATISLAVA – Predstavoval si to inak! Spevák Petr Janda (68) skúšal šťastie spolu so svojím psíkom Katze v Talentmanii. Ich spoločné vystúpenie však nedopadlo tak, ako líder skupiny Olympic očakával. Musel preto improvizovať.

Televízie Nova a Markíza včera odvysielali na svojich obrazovkách záznam z pražského kastingu Talentmanie. Okrem účastníkov „z ľudu“ prišiel na prekvapenie všetkých vyskúšať šťastie aj spevák Petr Janda. Na javisko zobral aj svojho psíka, ktorý má vraj talent v tom, že vie spievať.

Petr Janda teda zahral na gitare zopár akordov a čakal, kým sa jeho štvornohý miláčik zapojí. Lenže on nič. V divadle na chvíľu zavládlo trápne ticho. „Tak to skúsime bez gitary,“ zahlásil do mikrofónu spevák. Janda teda zobral svojho chlpáča na ruky a sám začal zavýjať. Katze na to síce zareagoval a vydal zo seba pár zvukov, no nevyzeralo to tak, ako si spevák predstavoval.

Petr Janda sa preto rozhodol zaimprovizovať - zaspieval sám. Vybral si skladbu Bonsoir mademoiselle Paris. Porota ho, samozrejme, posunula do ďalšieho kola. „Keď som vyrastal, bol si môj idol. U mňa to máš vždy vyhraté. A je mi jedno, či ten pes bude spievať alebo nie,“ pochválil Paľo Habera kolegu z brandže.

Otázne však je, či sa Janda ešte pred kamery Talentmanie postaví. Keď totiž prišiel po skončení svojho vystúpenia do zákulisia, priznal psíkovo zlyhanie: „Cestou do divadla nám to v aute išlo. Asi sa vyspieval. Už nebudem opakovať tú hanbu.“ Nechajme sa však prekvapiť, či frontman kapely Olympic ešte svoju účasť v šou predsa len nezváži.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu