Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kolaps počas prenosu Talentmanie: Chceli to ututlať, zákerne zaútočili!

Pri kolapse mažoretky takto zasahovali hasiči. Zobraziť galériu (13)
Pri kolapse mažoretky takto zasahovali hasiči.

MILOTICE/BRATISLAVA – Chránili ju ako oko v hlave! Štart Talentmanie, ktorú spustili televízie Markíza a Nova v nedeľu, nedopadol podľa predstáv. Na zámku v Miloticiach totiž počas priameho prenosu skolabovala jedna z účinkujúcich.

Veľkolepý ohňostroj. Ním začala v nedeľu markizácka Talentmania. Spustenie šou sa však nezaobišlo bez menšej drámy. Počas priameho prenosu totiž jedna z účinkujúcich odpadla. „Rýchlo zožeňte záchrannú službu,“ vykrikoval človek z produkcie, ktorý sa snažil celú situáciu vyriešiť.

Ako sa nám podarilo zistiť, jedna z mažoretiek skolabovala. „Nadýchla sa dymu z ohňostroja a prišlo jej zle. Odpadla na nádvorí, kde sa nakrúcalo. Následne ju zobrali do produkčnej miestnosti a dali jej obklad. Po chvíli sa prebrala,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia. „Hoci bola po krátkej dobe v poriadku, držali ju tam takmer hodinu. Kvôli novinárom,“ dozvedeli sme sa od človeka zo štábu.

Mažoretkiným odpadnutím však dramatická situácia nekončila. Do priestorov, kde ju ošetrovali, prišla tlupa požiarnikov. Časť z nich začala pred miestnosťou rozťahovať obrovskú improvizovanú zástenu, ostatní svietili baterkami do objektívov kameramanov a fotografov. Nechceli, aby vznikol akýkoľvek vizuálny záznam z ošetrovania slečny.

Napätú situáciu ešte viac vyhrotil jeden z mužov. Začal sa totiž navážať do novinárov, ktorí boli televíziou Markíza na nedeľňajší priamy prenos pozvaní. K požiarnikovi sa po chvíli pridal správca zámku v Miloticiach. Dvojica neútočila iba verbálne, ale aj fyzicky. Hasič si dokonca vzal na mušku nášho kameramana a strhol mu prístroj. Aj fotograf istého denníka mal namále. Nechýbalo veľa a takmer dostal päsťou do tváre.

V súvislosti so vzniknutou situáciou sme oslovili aj televíziu Markíza. Hovorkyňa Oľga Dúbravská nereagovala na naše telefonáty ani sms správu. 

Sledujte TOPKY TV: Požiarnici a ich útok na novinárov!



Milotice Talentmania bitka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu