Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Odhalená porotkyňa Šeredová: Toto sú prsia, ktoré videla Banášová!

Alena Šeredová nemala problém odhaľovať svoje prednosti. Zobraziť galériu (8)
Alena Šeredová nemala problém odhaľovať svoje prednosti.

PRAHA – Žiadne silikóny! Modelka Alena Šeredová (32) bola počas kastingov Talentmanie „obvinená“, že má vylepšené prsia. Fámu spoľahlivo vyvrátila Adela Banášová (29), ktorá už svoju kolegyňu videla bez podprsenky. Keďže donedávna Češka vystavovala vnady dosť pravidelne na stránkach časopisov a kalendárov, môžeme vám ponúknuť pohľad na jej od prírody bujné prednosti.

Je sexi a nehanbí sa za to! Krása Aleny Šeredovej bola potvrdená na Miss World 1998, kde získala štvrté miesto. Tým sa jej otvorili brány svetového modelingu, čo kráska aj naplno využila. Nikdy navyše nemala problém ani s pózovaním hore bez.

Dokonca sa o nej niekedy píše ako o Češke s najkrajšími prsiami. A Šeredová ich teda vystavila na obdiv na poriadnom množstve snímok. Napriek tomu niektorí Česi pochybujú o pravosti jej vnád. Dokonca aj počas kastingu na Talentmaniu jedna súťažiaca verejne prehlásila, že v prípade Šeredovej sa špekuluje o silikónoch.

To však počas nedeľňajšieho prenosu vyvrátila Adela Banášová. „Ja som Alenu videla bez podprsenky a definitívne tvrdím, že to tak nie je,“ zastala sa kolegyne. Aký pohľad sa Banášovej naskytol? Môžete sa pozrieť v našej GALÉRII



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu