Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Podzámskej nepríjemnosti s očami: Musí si ich skrývať!

Elena Podzámska si kryla oči slnečnými okuliarmi. Zobraziť galériu (5)
Elena Podzámska si kryla oči slnečnými okuliarmi.

BRATISLAVA – Herečka Elena Podzámska (38) si v stredu večer nedala ujsť premiéru komédie Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive. Do kinosály bratislavského nákupného centra dorazila so slnečnými okuliarmi na očiach. Okamžite tým vzbudila pozornosť prítomných hostí. Ako sme však zistili, tmavé sklá si nenasadila kvôli imidžu, ale preto, že má zdravotné problémy.

Herečka Elena Podzámska sa po návrate z Anglicka, kde bola cez víkend navštíviť svojho milenca Mateja Chrena, vrhla do práce. V stredu večer si však od nakrúcania seriálov oddýchla a vyrazila do kina. Hoci išlo o večernú premiéru, do sály prišla v slnečných okuliaroch. Tie si zložila až krátko pred štartom filmu.

Zrak si tmavými sklami nekryla kvôli imidžu, ale kvôli zdravotným problémom. Trápia ju opuchy očí. Našťastie, nie je to až také vážne. „Mám alergiu a vtedy mi oči slzia a opuchnú mi,“ povedala nám včera stroho herečka, keď sme ju v súvislosti s komplikáciami oslovili. Zjavne jej nebolo príjemné rozprávať sa na túto tému. Snáď ju nebudú nepríjemnosti sužovať dlho.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu