Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Milenci z Let´s Dance Štumpfová a Čermák: Prvé rande na verejnosti!

Katarína Štumpfová a Štefan Čermák si spolu vyrazili do kina. Zobraziť galériu (12)
Katarína Štumpfová a Štefan Čermák si spolu vyrazili do kina.

BRATISLAVA – Vzájomnú náklonnosť už neskrývajú! Zaľúbení tanečníci Katarína Štumpfová (24) a Štefan Čermák (23) si nedali ujsť včerajšiu premiéru romantickej komédie s názvom Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive. Dvojica sa na spoločenskej akcii ukázala vôbec po prvýkrát odvtedy, čo sa prevalil ich milenecký pomer.

Pred dvomi týždňami priniesli topky.sk informáciu, že sa tanečnica Katarína Štumpfová dala dokopy so Štefanom Čermákom. Hoci vtedy sa obaja vykrúcali z toho, aby potvrdili vzájomný vzťah, teraz je to jasné. Na včerajšiu premiéru akčnej komédie Zatiaľ spolu, zatiaľ nažive, totiž dorazili ruka v ruke. „Tým, že sme tam prišli spolu sme dali všetkým najavo, ako to medzi nami je,“ vysvetlila topkám Štumpfová, ktorá sa v tohtoročnej sérii Let´s Dance zvŕtala po boku Mira Šmajdu.

Ako sme sa od plavovlásky ďalej dozvedeli, s Mázikovej „Pralinkou“ už majú plány do budúcnosti. Chystajú sa totiž na spoločnú dovolenku. „Pôjdeme o pár týždňov do Turecka. Nie však sami, ale s partiou,“ prezradila Katarína. No viac už o vzťahu s Čermákom hovoriť nechcela. Keď sme totiž zisťovali, ako sa dali dokopy, povedala iba: „Z kamarátstva vzniklo niečo viac. Povedali sme si, že to skúsime. No viac to nebudem rozpitvávať.“

Milenci z Let´s Dance neboli jedinými známymi tvárami, ktoré si nedali ujsť premiéru komédie. Kto všetko ešte prišiel? Pozrite si našu GALÉRIU!



Premiéra filmu Stále spolu stále nažive.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu