Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Podzámska po dovolenke: Útek za milencom, dcéru odpratala do tábora!

Elena letela za Matejom, Radka išla do tábora. Zobraziť galériu (4)
Elena letela za Matejom, Radka išla do tábora.

BRATISLAVA – Nevedela sa ho dočkať! Herečka Elena Podzámska (38) sa včera ráno vrátila z dovolenky. Ešte si ani poriadne nevybalila kufre a už letela za svojím partnerom Matejom Chrenom (28). Ten je pracovne vo Veľkej Británii. Zatiaľ, čo herečka trávila dovolenku s dcérou Radkou, víkend si chce užiť osamote iba s milencom!

Po oddychu v horúcom africkom prostredí príde rad aj na poriadne horúce intímne chvíľky! Čerstvo zamilovaní partneri herečka Elena Podzámska a tanečník Matej Chren, ktorí sa už svojou láskou netaja, sa nevideli celé dva týždne. Keďže Chren má pracovné povinnosti v Anglicku, Elena musela letné obdobie vhodne naplánovať. Najprv sa v Egypte venovala svojej dcérke Radke, teraz prišiel rad aj na milenca.

Podzámska sa v piatok spolu s dcérou vrátila z dovolenky a už o pár hodín nato opäť letela. Tentoraz smer Anglicko. Aj keď herečka išla za svojou láskou len na predlžený víkend, o nežnosti nebude zrejme núdza. „Obaja sa veľmi tešíme,“ povedala nám s úsmevom Eňa, ktorá do Anglicka cestovala sama. Milenci tak budú mať voľné chvíle len pre seba. O dcéru Radku je totiž postarané. Už včera sa totiž nachádzala v detskom tábore vo Vysokých Tatrách. „Bude z nej na pár dní turistka,“ zasmiala sa herečka.

Ako sme sa ďalej dozvedeli, pre ňu sa už leto akoby skončilo. Po návrate z Anglicka sa totiž začínajú opäť nakrúcať seriály Odsúdené a Ordinácia v ružovej záhrade a Eňa bude zavalená prácou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu