Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Podzámska bez milenca Chrena: On trávi čas s bývalou!

Elena išla na dovolenku s dcérkou, bez Mateja. Zobraziť galériu (11)
Elena išla na dovolenku s dcérkou, bez Mateja.

BRATISLAVA – Zamilovaná a predsa sama! Herečka Elena Podzámska (38) sa už netají tým, že tvorí pár s tanečníkom Matejom Chrenom (28). Napriek tomu si však horúce letné chvíle užívajú oddelene. Matej pracuje po boku expartnerky Mirky Kosorínovej (27), herečka išla na dovolenku s dcérkou Radkou.

Povinnosti nepustia! Elena odletela predvčerom oddychovať do Egypta. O hotelovú izbu sa však nebude deliť s Matejom Chrenom tak, ako by sa pri čerstvo zamilovanom páriku očakávalo. Na dovolenku totiž odišla iba s dcérkou z prvého manželstva – Radkou. Dievčatá sme prichytili v pondelok večer na bratislavskom letisku.

Herečkin o desať rokov mladší partner sa v týchto dňoch nachádza v Anglicku. Spoločnosť mu robí tanečnica Mirka Kosorínová, s ktorou tvorili pár takmer osem rokov. Vo Veľkej Británii obaja vyučujú tanec na jednej z najprestížnejších škôl na svete. „Áno, pracujeme tu spoločne,“ potvrdila naše informácie Mirka.

Zdá sa, že Elene nezostáva nič iné, iba Matejovi dôverovať. Aj keď treba podotknúť, že to rozhodne nebude jednoduché. Hoci Kosorínová tvrdí, že by sa ku Chrenovi už nevrátila, netreba zabúdať na to, že stará láska nehrdzavie. A keďže sa Mirka netají svojou averziou voči Podzámskej, možno by sa jej nejakým spôsobom prostredníctvom flirtu s Matejom pokúsila urobiť napriek. Nechajme sa teda prekvapiť, ako to s týmto "vzťahovým trojuholníkom" po lete dopadne.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu