Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tínedžerská hviezda Justin Bieber: Takmer mu prišili sexuálne obťažovanie!

Justin Bieber Zobraziť galériu (5)
Justin Bieber

TORONTO – Obľúbený terč falošných internetových správ! Toto by si kľudne mohla vytlačiť na svoju vizitku dospievajúca kanadská popstar Justin Bieber (16). V priebehu jedného roka sa okolo neho vynorilo toľko fám, ako pri žiadnej inej celebrite!

Súčasný idol dospievajúcich dievčat využil vo svoj prospech videoportál YouTube. Vďaka nemu vyletel do hviezdnych výšin. Paradoxne, práve internet ho v poslednom čase najviac trápi. Justin sa totiž stal obeťou internetových vtipkárov či hackerov. Tí ho temer poslali koncertovať do Severnej Kórei. Medzi ďalšie žarty z posledného obdobia patrí kampaň, že má syfilis.

Hackeri otočili proti nemu aj videoportál, ktorému vďačí za popularitu. Keď ste si chceli pozrieť jeho hudobné klipy, presmerovalo vás to na porno stránky. Okrem týchto zlomyselností sa objavili fámy typu, že spevák zomrel pri autonehode alebo že jeho mama dostala ponuku pózovať pre Playboy.

Najnovšie si zavaril mladý spevák sám. Na svoju Twitter stránku si zavesil fotku z natáčania v obľúbenom seriáli CSI: Crime Scene Investigation. V jednom dieli si zahral mladistvého delikventa. Prečo sa nepochváliť úlohou v populárnom seriáli! Nešťastne zvolená snímka, na ktorej ho v danej epizóde vedú v putách, sadla do rany neprajníkom.

Na internete sa objavili titulky, že Justina Biebera zatkli za sexuálne obťažovanie svojich fanyniek. Predstavte si to zdesenie dospievajúcich dievčat, ktoré naňho zbožne hľadia. Klikali ostošesť a pátrali po informáciách, či je to pravda. Aká to musela byť pre všetkých úľava, keď sa ukázalo, že ide o blud!

Fáma však stihla obehnúť celý svet a niektoré weby zaradili túto informáciu ako hotovú vec. Neprajníkom autora medzinárodného hitu Baby leží v žalúdku jeho mladistvý vzhľad, sladučký imidž a teen-popové piesne. Keďže ho spopularizoval internet, snažia sa ho otočiť proti nemu. „Veľmi ma otravuje dementovať rôzne nezmysly o svojej osobe,“ vyjadril sa k tomu mladý idol pre médiá.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu