Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Modelka Alexis Neiers vykradla dom Orlanda Blooma: Pol roka v base!

Alexis Neiers Zobraziť galériu (5)
Alexis Neiers

LOS ANGELES - Americkú modelku Alexis Neiers (18), známu predovšetkým z účinkovania v reality šou Pretty Wild, poslal súd v Los Angeles na šesť mesiacov za mreže za údajné členstvo v skupine mladistvých zlodejov, ktorí 13. júla minulého roka vykradli dom herca Orlanda Blooma.

Neiers si začne odpykávať trest 24. júna, pričom radšej súhlasila s polročným pobytom vo väzení, aby sa tak vyhla procesu a možnému vyššiemu trestu. Polícia zatkla modelku po nakrútení pilotného dielu reality šou Pretty Wild a obvinila ju zo spoluúčasti na vykradnutí Bloomovho domu. Neiers sa síce priznala, že v inkriminovanú noc sa nachádzala spoločne s ďalšími troma obvinenými na Bloomovom pozemku, avšak poprela, že by mala čokoľvek dočinenia s lúpežou. Modelka polícii povedala, že ani nevedela, koho dom bol vykradnutý a že v čase lúpeže sa nachádzala mimo domu, pretože jej bolo nevoľno v dôsledku požitia nadmerného množstva alkoholu.

Súdne vypočúvanie ďalších piatich podozrivých, ktorí okrem Bloomovho domu vykradli aj domy Briana Austina Greena a Megan Fox, Rachel Bilson, Lindsay Lohan, Paris Hilton a Audriny Patridge, je naplánované na 25. mája. Na základe vypočúvania sa rozhodne, či existuje dostatočné množstvo dôkazov na začatie procesu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu