Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Koniec skrývačky Mendrejovej a Hatinu: Misske nepomohol ani obrus na hlave!

De a Slavomír Hatinanisa Mendrejová Zobraziť galériu (7)
De a Slavomír Hatinanisa Mendrejová

BRATISLAVA - Prichytení spolu na verejnosti! Minuloročná Miss Universe SR Denisa Mendrejová (23) a Slavomír Hatina ml. (35) - syn známeho veľkopodnikateľa, si nedávno vyrazili na večeru. Hoci svoju lásku ešte oficiálne nepotvrdili a dokonca ju skrývajú pod obrusom, topky.sk majú dôkaz ich randenia.

Zatiaľ čo sa bývalá Miss Universe SR pohybuje na spoločenských akciách iba v sprievode svojich rodičov, v súkromí už dlho nie je sama. Nedávno vás topky.sk ako prvé informovali, že plavovláska tvorí pár so synom milionára Slavomírom Hatinom ml. Dvojica sa dala dokopy zhruba pred troma mesiacmi, no zatiaľ ani jeden z nich oficiálne nepotvrdil, že sú spolu. 

My však prinášame dôkaz, že sa párik naozaj tajne stretáva. Sami sa o tom môžete presvedčiť na fotografiách, ktoré zachytávajú sexi plavovlásku Denisu Mendrejovú v centre Bratislavy na večeri s priateľom. Objektív fotografa však Hatinovi ml. a misske prekážal. Kráska sa dokonca snažila skryť pod obrus (foto TU!).

Po chvíli to však vzdala. Venovala sa radšej svojej polovičke a partii známych. Keď sme sa s Denisou neskôr spojili a spýtali sa, či sa s priateľom hanbia za svoj vzťah, odpovedala: „Nie, že by sme sa hanbili, ale bolo nám to nepríjemné a narušilo nám to večer,“ povedala Mendrejová.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu