Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Lýdia Eckhardt predstaví novú kolekciu v Bratislave

Fashion šou Lýdie Eckhardt
Fashion šou Lýdie Eckhardt

Módna návrhárka Lýdia Eckhardt predstaví v štvrtok 13. mája svoju novú kolekciu na nadchádzajúce leto v priestoroch kaštieľa v Studenom (Most pri Bratislave).

Fashion Show neďaleko Bratislavy bude vyvrcholením v sérií prezentácií, ktoré sa uskutočnili v Aréne Poprad 30. apríla a v Slovenskom komornom divadle Martin 3. mája.

Módna šou predstaví osem kolekcií, pričom šesť z nich pripravila Lýdia Eckhardt. Jedna je venovaná úpletovým modelom Dana Voda, a jedna uvedie modely mladých návrhárov. Aktuálne modely na sezónu leto 2010 predstavia kolekcie s názvami Motýle, Trblietanie, Dana Voda, Farebná lúka, Život v lese, Mladí tvorcovia, Západ slnka a Večernica.

Na móle sa budú predvádzať krásne modelky ako Martina Dávidová, Simona Slobodníková, Tatiana Krčméryová, Katarína Holáňová, Sandra Manáková, Denisa Mendrejová a iné Počas prehliadky sa predstavia očarujúce tanečníčky a skupina Fragile. Moderátorkou prehliadok bude aj tento rok Jarmila Hargašová.

Záujemcovia si vstupenky môžu zakúpiť na predajných miestach v sieti Eventim po celom Slovensku alebo cez internetovú stránku www.eventim.sk. Vstupenku na bratislavskú módnu prehliadku si môžete zakúpiť za 100 alebo 70 € vrátane recepcie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu