Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Legendárny moderátor Larry King: Opäť sa rozvádza!

Larry King
Larry King (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Legendárny americký moderátor talk šou Larry King požiadal o rozvod. Ako na svojej webovej stránke informuje magazín People, King podal žiadosť o rozvod v stredu v Los Angeles, pričom v rovnaký deň podala svoju žiadosť i jeho manželka Shawn Southwick King.

Kingov hovorca Howard Rubenstein uviedol, že jeho hlavným cieľom je dobro jeho detí. Podľa právneho zástupcu Dennisa Wassera by chcel King svoje manželstvo ukončiť "priateľsky".

Sedemdesiatšesťročný King súd žiada o spoločné opatrovníctvo dvoch synov - deväťročného Cannona a 11-ročného Chancea, a odmietnutie akejkoľvek finančnej podpory pre manželku. Päťdesiatročná Southwick King naopak požaduje samostatné opatrovníctvo detí s povolením návštev ich otca a výživné.

V uplynulých dňoch sa v médiách šírili informácie, že dôvodom rozchodu má byť Kingov pomer s manželkinou sestrou Shannon Engemann. Tá však v stredu pre Access Hollywood povedala, že s ním pomer nikdy nemala a nie je príčinou toho, čo sa deje.

King a Southwick King sa vzali v roku 1997. Pre moderátora televízie CNN je to už ôsme manželstvo so siedmou ženou. Southwick bola predtým vydatá tri razy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu