Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Misska Mendrejová: Tajné stretnutia s milionárom Hatinom... A on sa v tichosti rozviedol!

Mendrejová a Slavomír Hatina ml. Zobraziť galériu (8)
Mendrejová a Slavomír Hatina ml.

BRATISLAVA - Vyzerá to tak, že sa v slovenskom šoubiznise rodí nový párik! Podľa našich informácií má víťazka súťaže krásy Miss Universe 2009 Denisa Mendrejová (23) viac než kamarátsky vzťah s podnikateľom Slavomírom Hatinom ml. (35) – synom miliardára a privatizéra Slovnaftu Slavomíra Hatinu (62).

Ako sme sa od nášho zdroja dozvedeli, dvojica sa potajomky stretáva už asi 2 mesiace. „Sme veľmi dobrí kamaráti, no pár netvoríme. Poznáme sa aj po pracovnej stránke,“ povedala nám blondínka na priamu otázku, či je bohatý podnikateľ jej novým priateľom.

Podľa našich informácií však dvojica nechce oficiálne potvrdiť, že sú spolu. „Dohodli sa, že to nebudú nijako medializovať ani komentovať,“ dozvedáme sa od zdroja.

Rovnako tak je podľa tvrdení človeka z podnikateľovho okolia „zakázanou“ témou otázka Slavomírovho rozvodu s dnes už exmanželkou Miriam. „Rozviedli sa v tichosti začiatkom jesene 2009. Denisa však za rozpadom ich vzťahu rozhodne nestojí,“ vyvrátil akékoľvek prípadné špekulácie človek blízky dvojici. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa vzťah najkrajšej Slovenky roku 2009 a solventného podnikateľa bude ďalej vyvíjať.

Syn bohatého

Slavomír Hatina ml. je synom miliardára Slavomíra Hatinu, ktorý patrí k najbohatším Slovákom. Vlastní množstvo firiem a v minulosti stál za predajom rafinérie Slovnaft maďarskej spoločnosti MOL. Nedávno dokončil luxusnú kliniku v bratislavskej Petržalke neďaleko jazera Draždiak.

Má dvoch synov – Branislava a Slavomíra. A práve druhý spomínaný sa momentálne stretáva s Denisou Mendrejovou. Predtým bol od roku 2005 ženatý s Miriam, s ktorou má dcérku Elle. Dvojica sa však rozviedla na jeseň 2009. Slavomír Hatina ml. patrí k vášnivým športovcom a milovníkom rybárčenia. Kvôli tejto záľube dokonca neváha cestovať po celej Európe.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu