Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vzbura v Teleráne: K Wagnerovej a Juniorovi nechcú chodiť hostia!

Linda Wagnerová a Milan Zimnýkoval Zobraziť galériu (3)
Linda Wagnerová a Milan Zimnýkoval

BRATISLAVA – Nemajú na ružiach ustlané! Linda Wagnerová (24) a Milan „Junior“ Zimnýkoval (32) sú od minulého týždňa štvrtou moderátorskou dvojicou Telerána. Po neúspešnom štarte sa však dostali do nezávideniahodnej situácie. Zlý výkon pred kamerami totiž spôsobil, že k nim vraj nechcú chodiť niektorí hostia.

Pri kritike od divákov to neskončilo! Nová moderátorska dvojica Linda Wagnerová a Milan Zimnýkoval dostávajú ďalšiu ranu. Podľa našich informácií vyvolávajú u hostí Telerána pocit nedôvery a neprofesionality, čo spôsobilo, že niektorí odmietli prijať pozvanie do rannej relácie. „Vedenie s moderátormi zatiaľ nie je príliš spokojné. A rovnako tak ani niektorí stabilní hostia,“ tvrdili nám včera viaceré zdroje zo Záhorskej Bystrice.

Na margo toho topky.sk oslovili aj čerstvú moderátorku rannej šou Wagnerovú. „Hostí vyberá dramaturgia. My vraj občas môžeme navrhnúť, koho by sme si chceli pozvať. O tom, že by niektorí odmietli účasť, neviem,“ tvrdila Linda.

Zhruba po pätnástich minútach od rozhovoru s ňou sme oslovili aj dramaturgičku dnešného vysielania Telerána Eriku Kresťankovú. „Ale nemusím vám odpovedať však?“ povedala ešte predtým, než sme vôbec stihli položiť otázku. Vyvoláva to teda dojem, že medzitým s ňou volala Linda, ktorá ju informovala o tom, že sa zaujímame o túto tému. Kresťanková nás následne odkázala na hovorkyňu televízie Oľgu Dúbravskú. Dramaturgička však ešte stihla poprieť informáciu, že by mali nejakí hostia problém so spomínanou dvojicou. 

V súvislosti so vzniknutou situáciou sa topky.sk snažili spojiť aj s jedným z pravidelných hostí - teda aj minulotýždňovým - doktorom Igorom Bukovským. Keď sme sa skontaktovali s jeho asistentkou, ktorá od nás zisťovala, kvôli čomu voláme, povedala iba toľko, aby sme mu napísali mail. Do týchto chvíľ sme sa však odpovede na elektronickú poštu nedočkali.

Ako sa zdá, nová moderátorská dvojica to nemá vôbec ľahké. O tom, že na prácu pred kamerami naozaj majú, musia divákov aj hostí presvedčiť. Otázne však je, či bude mať vedenie Markízy toľko trpezlivosti...

Viac článkov o tejto téme nájdete tu!

Nespokojní diváci Telerána: Katastrofálna premiéra Wagnerovej a Zimnýkovala

Vzbura divákov kvôli Hospodárovej: Markíza musela meniť plany... A toto je vysledok!

Hospodárovú a Dvorského už v Teleráne neuvidíme: Títo ich odstavili!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu