Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kolaps exmoderátorky Telerána: Skončila na infúziách... Ratovať ju musel slávny otec!

Linda Wagnerová Zobraziť galériu (4)
Linda Wagnerová (Zdroj: Facebook L.W.)

BRATISLAVA - Ísť až na pokraj svojich síl sa nevypláca! Svoje by o tom najnovšie vedela hovoriť aj exmoderátorka markizáckeho Telerána Linda Wagnerová (30). Blondínka totiž pred pár dňami organizovala hokejovú exhibíciu... A pracovala tak tvrdo, až z toho skolabovala. Plavovláska skončila na infúziách a ratovať ju musel nevlastný otec herec Peter Sklár (48).

Linda Wagnerová je mnohým známa ako blondínka z vianočnej reklamy na mobilného operátora. Slováci si ju však môžu pamätať aj ako tvár markizáckeho Telerána. V roku 2010 totiž tvorila moderátorskú dvojicu s Milanom Juniorom Zimnýkovalom. 


Nespokojní diváci Telerána: Katastrofálna premiéra Wagnerovej a Zimnýkovala!


Práca pred kamerami však kráske nevyšla a dnes zarezáva v úplne inej brandži. Pred pár dňami organizovala hokejovú exhibíciu. A dávala do toho všetko... Doslova! Pracovala totiž tak naplno, že napokon z toho všetkého skolabovala. 

„Skolabovala som počas zápasu od vyčerpania. Organizovali sme Ľubovi ten zápas, a keď po prvej tretine stres opadol, tak telo už ten nápor nevydržalo. Rodičia so záchranármi ma museli ratovať,“ prezradila pre Topky.sk usilovná Linda. Nabudúce ale nezabúdaj, zdravie je na prvom mieste! 

Linda Wagnerová skončila po kolapse na infúziách. Tú jej podával jej nevlastný otec herec Peter Sklár.
Zobraziť galériu (4)
Linda Wagnerová skončila po kolapse na infúziách. Tú jej podával jej nevlastný otec herec Peter Sklár.  (Zdroj: Facebook L.W.)

Viac o téme: Linda Wagnerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu