Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Kelly, čo si si to porobila s vlasmi? Veď vyzeráš ako starena!

Kelly Osbourne s vlasmi dôchodkyne Zobraziť galériu (8)
Kelly Osbourne s vlasmi dôchodkyne

LOS ANGELES – Tak toto je nevyšlo! Hudobná hviezda Kelly Osbourne (25) síce nedávno schudla do krásy, experimenty sa však v jej prípade nevyplácajú. Na ceste za trendy imidžom totiž dokáže šliapnuť poriadne vedľa – vďaka prelivu s fialovým nádychom teraz vyzerá ako dôchodkyňa!

Zostarla o celé desaťročia! Našťastie, len na prvý dojem. Ak sa však dcéra slávneho rockera Ozzyho Osbournea pokúšala o dospelejší zovňajšok, levanduľovým odtieňom to poriadne prehnala. Podľa názoru internetových médií totiž Kelly momentálne pôsobí staršie ako jej vlastná matka Sharon. Tá s červenou hrivou a krátkym zostrihom vyzerá, naopak, veľmi sviežo a mladistvo... Hoci má už 57 rokov!

K nešťastnej zmene od blonďavej farby k fialovej došlo u speváčky ešte minulý týždeň. Výsledok kaderníckeho pokusu ihneď uverejnila vo svojom profile v sieti Twitter, no nestretla sa práve s nadšenými reakciami. Na uštipačnú otázku, ako sa jej také niečo vlastne podarilo, Perezovi Hiltonovi urazene odpísala: „Bielidlo a potom preliv starých dám.“  Na vysvetlenie, čo ju k tomu viedlo však aj pre fanúšikov ešte dodala: „Viem, že je to levanduľové, ale s touto farbou sa opäť cítim sama sebou.“

Ktovie, čo na takúto premenu imidžu hovorí Kellyin snúbenec Luke Worrall. Tento britský model s blond vlasmi je totiž od svojej lásky mladší o celých päť rokov, pričom ich vekový rozdiel nevidno len na papieri. Líhať si večer do postele so ženou, ktorá mu pripomína vlastnú babičku, mužovi jeho formátu rozhodne nemusí byť po chuti!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu