Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Schudnutá Kelly Osbourne zúri: Liposukcia? Plastika? Neštvite ma!

Kelly Osbourne chudšia o 20 kilogramov Zobraziť galériu (10)
Kelly Osbourne chudšia o 20 kilogramov

LOS ANGELES – Tvrdo drela, no výsledok jej snahy spochybňujú! Spevácka hviezda, ktorá je oproti minulému roku ľahšia až o dve desiatky kíl, nevychádza z údivu. V kuloároch si totiž o nej šepkajú, že k vylepšeným krivkám si nepomohla sama. Nad niektorými fámami sa však Kelly Osbourne (25) priam zastavuje rozum!

Dcére slávneho rockera Ozzyho Osbournea naservírovali poriadne horkú pilulku! Keď vďaka americkej súťaži podobnej slovenskému formátu Let’s dance zhadzovala tukové vankúše ako na bežiacom páse, okolie nad jej úsilím nešetrilo slovami chvály. Ako sa však zdá, jej konfekčná veľkosť 36 už začína vzbudzovať nemalú závisť. Svetom šoubiznisu sa totiž šíria chýry o tom, že Kelly si kvôli krajšej postave ľahla pod skalpel. A toto sympatická blondínka nevie stráviť!

„Som taká naštvaná kvôli kolujúcim klebetám o tom, že mám vyplnené pery alebo liposukciu nôh,“ rozčuľuje sa Kelly vo svojom stĺpčeku, ktorý jej pravidelne uverejňuje magazín Closer. „Niekto dokonca povedal, že mám bypass žalúdka! Na 100% som nič z toho nepodstúpila. Schudla som v tvári, preto vyzerám inak,“ rozhorčene dodáva na svoju obranu.

Najzarážajúcejšie na celej kauze je, že na jej postupné zoštíhľovanie počas tanečnej šou akoby razom všetci zabudli. Tento presvedčivý argument preto speváčka takisto pripojila k svojmu vyjadreniu: „Hlúpe na tom je, že každý ma videl chudnúť týždeň po týždni v Dancing With The Stars – nestalo sa to z večera do rána!“ Dúfajme, že nepríjemné reakcie Kelly od udržania pôvabnejších kriviek neodradia. Súčasný imidž jej totiž veľmi pristane!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu