Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Kelly Osbourne ľahšia o 20 kíl: Vďaka krivkám je konečne šťastná!

Schudnutá Kelly Osbourne Zobraziť galériu (7)
Schudnutá Kelly Osbourne

LOS ANGELES – S novou figúrou okúsila skutočnú radosť zo života! Dcéra slávneho rockera Ozzyho Osbourna (61) vystupovala v povedomí hudobných fanúšikov ako čiernovlasá bacuľka. Dnes je z Kelly (25) o poznanie štíhlejšia blondínka a svoje telo si nevie vynachváliť!

Tvrdá drina a hodiny pohybu sa vyplatili! Sympatická speváčka odštartovala obrovskú premenu svojej voľakedy moletnej postavy tancom v americkej súťaži, ktorú na Slovensku poznáme pod názvom Let’s dance. Náročnými tréningami začala Kelly zhadzovať kilogramy ako na bežiacom páse a nezastavila sa ani po skončení tanečnej šou. Pozitívne reakcie okolia, nový pocit sebavedomia a príjemnejší pohľad do zrkadla – to všetko ju v snahe schudnúť posúvalo neustále ďalej. Až kým nezhodila takmer dve desiatky kíl!

Hudobná hviezda sa podľa vlastných slov momentálne cíti lepšie, ako kedykoľvek predtým. Paradoxne, až so zmenou životného štýlu a celkového imidžu, si vlastne uvedomila, aký obrovský kus práce pre seba odviedla: „Oveľa viac si dôverujem a teraz svoje telo skutočne milujem. Nikdy predtým som s ním vlastne nebola šťastná.“

Hoci Kelly má za sebou mesiace poctivej snahy, sama vie, že nesmie zaspať na vavrínoch. Pohybu sa aktívne venuje i naďalej, pretože o chudšie krivky či spevnené svalstvo nechce prísť za žiadnu cenu: „Mojou metódou je niečo medzi Pilatesom a baletom. Znie to čudne, ale je to zábavné. Ľahko sa začnem nudiť, ale toto naozaj funguje. Je neuveriteľné, že začínam mať svaly na miestach, o ktorých som to ani netušila.“ Už len vycibriť vkus a z Kelly sa možno raz stane módna ikona!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu