Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vášnivá pusa Šmajdu a Jandovej: Aha, ako sa bozkávajú!

Takto sa bozkával Šmajda s Jandovou. Zobraziť galériu (5)
Takto sa bozkával Šmajda s Jandovou.

BRATISLAVA - Vrúcny prejav náklonnosti! Strieborný finalista Česko Slovenskej SuperStar Miro Šmajda (21) nedávno mnohých prekvapil, keď si dal na verejnosti pusu na ústa s porotkyňou speváckej šou Martou Jandovou (35). Topky.sk zisťovali, ako sa východniarovi bozkávalo s tmavovláskou.

Česká rockerka Marta Jandová si nedávno zaspievala spolu s Mirom Šmajdom na odovzdávaní českých cien ANNO 2009. Dvojica počas galavečera spôsobila rozruch. A nie iba spoločným pádom na pódiu, o ktorom sme už informovali  TU, ale aj vášnivým prejavom náklonnosti.

Jandová sa totiž počas vystúpenia otočila k Šmajdovi, objala ho, a pobozkala na pery. Miro sa tomu absolútne nebránil. „Samozrejme, že to bolo výborné. Veď je to pekná žena,“ priblížil pre topky.sk so smiechom svoje dojmy z bozkávania Šmajda. „My si veľmi rozumieme. Bolo to také milé. Náš vzťah nie je založený na báze porotkyňa a spevák, ale na kamarátskej úrovni. Keď pôjdem aj teraz do Prahy, tak určite spolu niekam vybehneme,“ netajil Miro, ktorý podotkol, že v kamarátstve ani v láske pre neho vek nehrá rolu.    

VIDEO: Marta Jandová po odspievaní pobozkala Mira Šmajdu na ústa. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu