Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Trapas superstaristu Šmajdu: Váľal sa po porotkyni Jandovej!

Miro Šmajda spadol na Martu Jandovú. Zobraziť galériu (3)
Miro Šmajda spadol na Martu Jandovú.

PRAHA – Trapas alebo potešenie? Strieborný superstarista Miro Šmajda (21) si počas víkendu zaspieval v Prahe po boku porotkyne Marty Jandovej (35). A na záver vystúpenia pristál počas priameho prenosu na jej mimoriadne obdarenom tele!

Poriadne to roztočili! Finalisti Česko Slovenskej SuperStar v sobotu spievali na odovzdávaní českých cien ANNO 2009. Partnerkou Mira Šmajdu bola na pódiu Marta Jandová. A aby nezostali títo dvaja rockeri nič dlžní svojmu temperamentu, vystúpenie patrične okorenili.

V pôvodnej verzii mali na záver svojej spoločnej piesne nacvičený romantický záklon. Miro pekne prehol Martu a udržal ju. Celí šťastní odchádzali z pódia a vtedy sa to stalo! Porotkyňa zletela na zem a Šmajda padol na ňu. „Marta mala extrémne vysoké podpätky, tak sa ani nečudujem, že sme spadli,“ povedal nám k trapasu mladý spevák.

Ako sme sa dozvedeli, celý večer sa práve takéhoto záveru obávali. Napriek tomu sa blondiak kvôli tomu trápne necíti. „Ja to beriem úplne v pohode. Veď nás videlo len pár miliónov ľudí,“ povedal nám so smiechom. Našťastie, na veselosť mal dôvod, pretože ani jemu, ani Marte sa nič nestalo.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu