Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Nechutná Jandová: Uvarila milencovu mŕtvolu a zjedla ju!

Marta Jandová v klipe. Zobraziť galériu (4)
Marta Jandová v klipe.

PRAHA – Je z nej ľudožrútka! Porotkyňa SuperStar Marta Jandová (35) naozaj nemá s ničím problém! Natočila totiž videoklip, v ktorom z mrazničky vytiahne rozkrájané mäso zo svojho expriateľa a pokojne z neho navarí obed pre svojich kamarátov.

Je to drsná rockerka! Marta Jandová nie je žiadna Barbie a dokazuje to aj klip, ktorý nakrútila so svojou kapelou Die Happy. Pieseň má názov Goodbye (Zbohom) a speváčka sa so svojím expriateľom „lúči“ naozaj brutálnym spôsobom.

Počas varenia z mrazáku vytiahne mužskú hlavu a hladká ju. Z fotografie, na ktorú sa občas pozrie, je jasné, že mŕtvola je vlastne jej expriateľ. A práve jeho mäso sa rozhodla uvariť. Marta potom jedlo z neho pokojne servíruje svojim kamarátom a neskôr sa ku stolu pridá aj ona sama.

Napriek tomu samotná speváčka nepovažuje klip za násilný. „Toto že je brutálne? Pozrite sa o ôsmej večer na nejaký film v televízii, kde sa do detailu ukazujú vraždy a znásilnenia. Náš klip je nadsázka, robíme si z toho srandu. Preto je to také farebné a všetci sa usmievame. Netečie tam krv a je jasné, že tá hlava je z nejakého panáka. Aj tá ruka je umelá,“ povedala nám. Pravdou však je, že v Nemecku sa toto video v televízii vysielať nesmie.

Klip nakrútila skupina Die Happy už dávnejšie. Do Čiech sa dostal až vďaka tomu, že sa Marta stala porotkyňou SuperStar a získala vo svojej rodnej krajine väčšiu popularitu. Počas jej účinkovania v speváckej šou sa dostali na verejnosť aj fotografie, na ktorých divoká rockerka ukazuje zadok do kamery.

 

VIDEO: Klip kapely Die Happy k piesni Goodbye.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu