Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Šmajda tromfol Chodúra: Martin, trhni si!

Chodúr sa bude na Šmajdu len prizerať Zobraziť galériu (6)
Chodúr sa bude na Šmajdu len prizerať

BRATISLAVA – Bude sa prizerať! Zdá sa, že finalista Česko Slovenskej SuperStar Miro Šmajda (21) v popularite predbehol samotného víťaza – Martina Chodúra (20). Podľa našich najnovších informácií totiž tvorcovia Let´s Dance 4 pri výbere tanečníkov radšej vsadili na osvedčeného šoumena ako na "suchára".

Už dlhšie sa polemizovalo o tom, kto sa spomedzi superstaristov postaví na parket. Medzi horúcimi kandidátmi figurovali okrem Šmajdu aj tanečne nadaný Ben Cristovao a absolútny víťaz Česko Slovenskej SuperStar Martin Chodúr. Ako sa však najnovšie ukázalo, lukratívny kšeft vyfúkol dvom Čechom rodák z Košíc. 

„Ešte stále sa to rieši,“ zahmlieval svoju účasť v súťaži blondiak, keď sme sa s ním spojili. Podľa našich informácií zo Záhorskej Bystrice je to však už hotová vec. Samotnému tancu sa Miro nebráni. „Je to nová skúsenosť. Som rocker, ktorý sa rád zabáva,“ odpovedal na otázku, či si trúfa na parket.

Ako nám ďalej v súvislosti s účinkovaním v Let´s Dance 4 povedal, nebude si robiť ťažkú hlavu z toho, keby sa mu niekto kvôli jeho tanečným kreáciám posmieval. „Mám ich u prdele!“ povedal rebelantsky. „Niečo také je každého osobná vec,“ dodal na záver.

Chodúrovi teda nezostáva nič iné, iba sa zmieriť s tým, že musí uvoľniť miesto Šmajdovi. Nie je však vylúčené, že si príde Ostravák na niektoré z tanečných kôl zaspievať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu