Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenskú herečku (53) zradili sexi šaty: Neustrážila si rozkrok a... Jejda, pozrite, čo ukázala Čechom!

Yvetta Blanarovičová Zobraziť galériu (5)
Yvetta Blanarovičová (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Tomu sa povie faux pas! Krásna a nestarnúca slovenská herečka a speváčka Yvetta Blanarovičová (53) vie ako zaujať. Už neraz dokázala ohúriť svojim sexi outfitom. A nebolo tomu inak ani tentoraz. Na nedávnom narodeninovom koncerte istého českého divadla okrem zvodných bielych šiat ukázala chtiac-nechtiac aj to, čo malo ostať skryté!

Kdekoľvek sa objaví Slovenka Yvetta Blanarovičová, ktorá už dlhé roky pôsobí a žije v susedných Čechách, zakaždým na seba upúta pozornosť. Vždy jej to totižto mimoriadne svedčí. Treba uznať, že napriek tomu, že má sympatická umelkyňa po 50-tke, do vrecka by schovala aj oveľa mladšie ročníky. 

Pred pár dňami na narodeninovom koncerte istého českého divadla sa nahodila do sexi bielych šiat s hlbokým výstrihom i rafinovaným rozparkom, ktorý ju však chtiac-nechtaic zradil. Pred českými fotografmi si pri pózovaní neustrážila rozkrok a ukázala aj to, čo nemusel a nemal nik vidieť. A to biele nohavičky! Umelkyňa to však neniesla vôbec ťažko. Napriek menšiemu faux pas, ktoré sa jej prihodilo, sa usmievala na všetky strany...

Slovenská herečka Yvetta Blanarovičová ukázala v Prahe nohavičky.
Zobraziť galériu (5)
Slovenská herečka Yvetta Blanarovičová ukázala v Prahe nohavičky.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Yvetta Blanarovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu