Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tá má ale trón – s megazadkom na umývadle... Aby sa lepšie videla!

Nicole Coco Austin na umývadle Zobraziť galériu (2)
Nicole Coco Austin na umývadle

LOS ANGELES – Nalíčiť sa do spoločnosti, to nie je len tak! Svoje vie o tom aj známa prsaňa Nicole Coco Austin (31), ktorej fantázia pri hľadaní miesta pre jej objemné pozadie nepozná hraníc. Americká hviezda svoje kypré tvary už neváha rozložiť ani na umývadle!

Z modelky pózujúcej na šťavnatých obrázkoch sa stala milovníčka spoločenskej siete Twitter. Nie je to tak dávno, čo Nicole pridala do svojho internetového profilu fotografiu, na ktorej si postavičku presýpacích hodín vylepšuje tvrdou drinou na posilňovacom stroji. Pri dvíhaní železa však, na jej sklamanie, nepôsobila sexi, ale nanajvýš groteskne – závratné podpätky a zadok obrovských rozmerov totiž vyzneli ako vskutku úsmevná kombinácia. S podobným príspevkom ale Coco nenechala na seba dlho čakať. Tentoraz so svojou okrúhlou zadnicou „zahviezdila“ v kúpeľni!

Tak ako zástupy žien po celom svete, ani Nicole pri líčení zrejme nevyhovuje zrkadlo umiestnené ďaleko od tváre. Na to, ako sa k nemu dostať čo najbližšie, má však vlastný grif – väčší vankúš napchať do umývadla a pohodlne sa na ňom uvelebiť! Či je takéto riešenie originálne alebo proti zdravému rozumu, posúďte sami. Silikónová blondínka sa však takto skrášľuje zrejme často. Jej spoločenský život je totiž naozaj bohatý a existuje len hŕstka podujatí, ktoré by Coco so svojským sexepílom dokázala prepásť. V bielej priliehavej súprave sa sediac na umývadle líčila na filmovú premiéru. Ktovie však, čo by si o nej pomyslela hollywoodska smotánka, ak by vedela, čo jej upravenému zovňajšku zvyčajne predchádza!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu