Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

To je podrep! Podpätky ako striptérka a zadnica dostihového koňa!

Nicole Zobraziť galériu (7)
Nicole "Coco" Austin a jej megazadok

LOS ANGELES - Zabudnite na Kim Kardashian! Pozadie tejto krásavice s arménskymi koreňmi je totiž len slabým odvarom oproti tomu, aké obliny nosí jej o rok staršia kolegyňa Nicole "Coco" Austin (30). Ako sa hovorí, proti gustu žiaden dišputát... Ale sú takéto rozmery vôbec ešte sexi?!

Cvičí ako o život, a výsledok nikde! Americká herečka a modelka prezývaná Coco sa v šoubiznise presadila figúrou, ktorá pripomína robustné presýpacie hodiny - pás takmer do dvoch dlaní, kypré vnady a zadok, čo sa nezmestí na stoličku. Ak ste si však mysleli, že za jej abnormálnymi proporciami stojí genetická výbava, zbytočne ju neľutujte. Nicole si totiž za svoj zovňajšok dobre zaplatila... Veď viac ako polovicu jej ženských tvarov tvoria implantáty!

Mimoriadne vyvinutá tridsiatnička sa narodila v Kalifornii, no od desiatich rokov vyrastala v Novom Mexiku. Z detských čias pochádza aj umelecké meno, o ktoré sa jej postaral mladší brat. V období, keď sa učil rozprávať, totiž nedokázal vysloviť "Nicole", a tak namiesto toho bľabotal iba skomolené "Cole-Cole" či "Co-Co". Rodine a známym, ktorí blondínku začali takto prezývať tiež, vtedy zrejme ani len nenapadlo, že práve táto skratka ju raz preslávi po celom svete.

Začiatkom roka 2005 sa netradičná modelka zviditeľnila aj vstupom do manželského zväzku. Jej čaru podľahol známy rapper Ice-T, ktorý ju po svojom boku pretŕča na každom kroku. A hoci svoju polovičku považuje za výstavný kus, po plastickej operácii jej pozadia sa v kuloároch pošuškávalo, že takýto zákrok sa ho poriadne dotkol.





Chcete spoznať vlasového chameleóna?? Čítajte tu!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu