Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Toto že je sexbomba?! Z bikín sa jej derú silikóny a obrovský zadok!

Nicole Coco Austin v bikinách Zobraziť galériu (6)
Nicole Coco Austin v bikinách

MIAMI - Kedysi príťažlivá modelka, dnes objemná žena! Nicole Coco Austin (31) odhodila zábrany a na pláži predviedla svoje krivky tak, ako ich vidíme málokedy - bez retuše. To, na čo je ona ešte stále tak veľmi hrdá, však mnohým už začína vyrážať dych. Veď sa z nej stáva hromada tuku a silikónu!

Známa prsaňa vystavila kypré tvary na obdiv počas leňošenia na miamskej pláži, kam sa vybrala so svojou zákonnou polovičkou, malými neterami a nevlastným synom. Hoci na prvý pohľad pripomínali klasickú americkú rodinu, niektoré zábery vyznievajú naozaj komicky. Čokoládový rapper Ice-T, ktorého vo videoklipoch obklopujú polonahé štíhle krásky, mal totiž tentoraz po ruke obnaženú "krásu" z trochu iného súdka. Zozadu ho omakávala mohutná manželka s celulitídou!

Toto že je sexbomba?!
Zobraziť galériu (6)

Bikiny zarezané v obrovskom zadku, pomarančová koža na stehnách a silikóny, ktoré sa doslova "vylievajú" z vrchného dielu. Presne tak vyzerala sebavedomá Coco v plavkách s kvetinovým vzorom, pričom z robustného zovňajšku si ťažkú hlavu rozhodne nerobila. Keďže takéto šťavnaté zábery pravidelne uverejňuje na svojej internetovej stránke, na bikiny miniatúrnych rozmerov je zvyknutá. Úlovky paparazzov z pláže sa však od jej oficiálnych obrázkov poriadne odlišujú. Blondínka totiž bez retuše pripomína len tuctovú Američanku s nadváhou!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu