Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Osem sexi modeliek v rovnakej póze... A všetky úplne nahé!

Kate Moss a Naomi Campbell úplne nahé v rovnakej póze Zobraziť galériu (9)
Kate Moss a Naomi Campbell úplne nahé v rovnakej póze

LONDÝN – Fanúšikom ženskej krásy opäť spadli sánky! Osem topmodeliek zvučných mien sa totiž rozhodlo ukázať tak, ako ich často nevidíme – bez šiat. Výsledné zábery sú hotovou pastvou pre oči a dokazujú jediné. Zahaľovať takéto sexi telá je občas jednoducho ťažký hriech!

Osem rôznych titulných strán, no všetky rovnako krásne! Takýto jedinečný kúsok pre svojich čitateľov pripravil britský magazín Love, ktorý budúci pondelok do novinových stánkov uvedie špeciálne vydanie vychádzajúce len dvakrát ročne. V ňom vyzliekol osmičku známych tvárí zo sveta modelingu a prinútil ich vyjsť doslova s kožou na trh. Na štyridsiatich stranách totiž manekýnky neukázali len skutočné tvary, ale dokonca uviedli aj svoje aktuálne miery!

Odvahu nechať sa zvečniť v Evinom rúchu nabrali také krásavice ako čokoládová Naomi Campbell, zvodná Ruska Natalia Vodianova, či britská milovníčka divokých žúrov – Kate Moss. V tej istej póze s cenzúrovanými intímnymi partiami však šaty zhodila aj Lara Stone, Jeneil Williams, Amber Valletta, Daria Werbowy a Kristen Mcmenamy.

Za objektívom sa vystriedala dvojica fotografov v zložení Mert Alas a Marcus Piggot, ktorí si takýto typ spolupráce veľmi pochvaľovali. Prvý menovaný obnaženým kráskam dokonca venoval svojskú poklonu: „Bolo zaujímavé študovať ich nahé, všetky v rovnakej póze, pričom sú úplne rozdielne. Ale všetky vyzerajú tak majestátne.“ Podobný názor vyjadrila aj šéfredaktorka Katie Brand, ktorá poukázala najmä na to, že dokonalosť nie je nemenná. Tým najlepším dôkazom je práve rozmanitosť vyzlečených modeliek!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu