Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Zúfalý Michael Douglas na súde: Pôjde jeho syn za mreže?!

Michael Douglas Zobraziť galériu (6)
Michael Douglas

NEW YORK - Americký herec Michael Douglas známy napríklad z filmu Základný inštinkt, sa tento týždeň objavil na americkom federálnom súde, aby tým podporil svojho syna Camerona súdeného kvôli prechovávaniu drog.

Herec prišiel na súd na newyorskom Manhattane, kde tento piatok súd rozhodoval o prepustení Camerona Douglasa (31) na kauciu.

Diskusie boli pre verejnosť uzavreté a sudcovia neuviedli podrobnosti o jeho priebehu. Douglas odmietol odpovedať na otázky, keď súdnu budovu opúšťal. Cameron Douglas sa v stredu pri procese priznal k prechovávaniu veľkého množstva metamfetamínu a kokaínu. Polícia u neho drogy našla vlani v hoteli na Manhattane. Cameronovi Douglasovi, ktorý je rovnako ako otec hercom, hrozí až desať rokov väzenia.

Americká Agentúra pre boj proti drogám (DEA) vzniesla proti Cameronovi obvinenie na základe informácií získaných od troch užívateľov metamfetamínu a priekupníkov. Niektorí z nich pre Douglasa mladšieho pracovali, vinu priznali a spolupracovali pri vyšetrovaní.

Cameron Douglas sa narodil v prvom otcovom manželstve. Jeho matkou je Diandra Lukerová, s ktorou sa Michael Douglas rozviedol po 23 rokoch spoločného života. Cameron v roku 2003 natočil film Tak to chodí, v ktorom si zahral s hviezdnym dedkom Kirkom Douglasom.

Mladý Douglas nemá problémy so zákonom kvôli narkotikum prvýkrát. Na konci 90. rokov bol zatknutý v New Yorku kvôli prechovávaniu kokaínu a za držanie drog stál pred súdom aj v roku 2007. S návykovými látkami bojuje celý rodinný klan. Michael Douglas sa v 80. rokoch liečil zo závislosti na alkohole, jeho mladší brat Eric zomrel v roku 2004 na predávkovanie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu