Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Syn Michaela Douglasa: Skončil v base! Hrozí mu doživotie!

Cameron Douglas Zobraziť galériu (4)
Cameron Douglas

NEW YORK - Syn amerického herca Michaela Douglasa Cameron musel kvôli opakovaným problémom s drogami vymeniť domáce väzenie za to skutočné. Za mreže ho poslali úrady potom, čo sa mu jeho priateľka pokúsila v elektrickej zubnej kefke prepašovať heroín.

Cameronove uväznenie označil jeho otec Michael za sklamanie pre celú rodinu. Tridsaťročný Cameron, ktorý je taktiež herec, je synom Michaela Douglasa z prvého manželstva s Diandrou Lukerovou.

Kvôli drogám bol zatknutý minulý mesiac v luxusnom newyorskom hoteli Gransevoort. Polícia u neho našla metamfetamín za niekoľko desiatok tisíc dolárov. Bol obvinený z predaja narkotík a súd mu nariadil zostať v domácom väzení v newyorskom byte jeho matky. Ak sa mu preukáže vina, hrozí mu až doživotný trest.

Policajti v pondelok objavili v elektrickej zubnej kefke, ktorú Cameronovi priniesla jeho priateľka Kelly Sottová, sedem gramov heroínu. Obaja mladí ľudia potom skončili vo väzení. Posledné udalosti okolo Camerona jeho rodinu hlboko zasiahli. "Rodina je zničená a veľmi sklamaná Cameronovým správaním. Každá rodina, ktorá musela čeliť problému drog, vie, aké to môže byť devastujúce," napísal populárny herec a držiteľ Oscara.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu