Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Spitá Mariah Carey: Trepala dve na tri!

Mariah Carey Zobraziť galériu (8)
Mariah Carey

PALMS SPRINGS – Tá tomu dala! Speváčka Mariah Carey si zaspomínala na svoje alkoholické eskapády spred pár rokov a dala si poriadnych pár do nosa. V povznesenej nálade sa potom pobrala na pódium predniesť ďakovnú reč. Nevedela však povedať ani súvislú vetu!

Takú reč ste už dlho nepočuli! Mariah si pre svoje ocenenie pricupitala v sexi čiernych šatách s poriadnym výstrihom. To, že je vo vynikajúcej nálade bolo zjavné už pri jej príchode na pódium – vyskočila totiž na režiséra Lee Danielsa a od srdca si zavýskala. Kým sa nechopila mikrofónu nikto si nemyslel, že táto nálada je niečím viac ako radosťou nad ocenením. Keď však začala s ďakovaním, všetkým prítomným bolo jasné, že si spevácka diva poriadne uhla. Koktanie, dlhé pauzy medzi slovami a nedokončené vety – tak vyzeralo jej vystúpenie. „Ok, ľúbim vás. Musím povedať...toto je...prosím prepáčte, som tak trochu...áno...oooo, môj Bože,“ habkala Mariah. Nečudo, že sa po chvíli z obecenstva začal ozývať pobavený smiech. Na speváčke hitu Without You však bolo vidieť, že si celú situáciu poriadne užíva!

Mariah Carey si do Palms Springs prišla prevziať cenu nie za svoje spevácke schopnosti, ale za tie herecké. Porota filmového festivalu ocenila jej výkon vo filme Precious.

Mariah Carey prichádza na odovzdávanie cien Palm Springs Film Festival



Mariah Carey pri preberaní ceny





Ktoré ženy sú krásne? Všetky! Presvedčte sa tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu