Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Bozky od Mariah Carey sa jej milencovi hnusia!

Mariah Carey a Nick Cannon Zobraziť galériu (8)
Mariah Carey a Nick Cannon

WASHINGTON – Asi mala na večeru cibuľu s cesnakom! Len tak sa dá vysvetliť výraz Nicka Cannona (29) pri bozkávaní jeho polovičky Mariah Carey (39). Zatiaľ čo ona sa cíti ako v nebi, on by zrejme najradšej vzal nohy na plecia a utekal čo najďalej!

Skrčený nos a zvraštené čelo! Väčšina hviezdnych párov má bozkávanie na červenom koberci dobre nacvičené. Nick Cannon a Mariah Carey však medzi ne určite nepatria! Svoju zlú zohratosť predviedli priamo pred fotografmi na TeenNick Halo Awards. Zatiaľ čo speváčka sa okolo svojho mladého muža ovíjala ako liana, on sa tváril znechutene ako keby bozkával žabu. Hoci Mariah je od Nicka o pekných desať rokov staršia, vyzerá stále dobre. Čo teda mohlo spôsobiť Nickovu bozkávaciu nechuť? Žeby mu manželstvo pomaly, ale isto začínalo liezť hore krkom?

Problémy v ich zväzku mohli spôsobiť aj ťažkosti so splodením potomka. Hoci pár sa už dlhšie snaží počať dieťa, ich úsilie vychádza stále naprázdno. Vlastne sa ani niet čo čudovať. Veď keď sa Nick tvári takto znechutene len počas bozku, ako asi vyzerá s Mariah v posteli? Ich ťažkosti s otehotnením by mohla vyriešiť adopcia. Viaceré fámy, týkajúce sa tejto témy, sa však zatiaľ nepotvrdili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu