Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Šokujúca premena Mariah Carey: Žiaden mejkap - iba fúzy!

Mariah Carey Zobraziť galériu (11)
Mariah Carey

LOS ANGELES - Zmenená na nepoznanie! Popová diva Mariah Carey (39), ktorá je v hudobnom svete známa ako sexica s oblými krivkami, ukázala svoju druhú tvár. Bez líčidiel, s tmavými chĺpkami nad hornou perou a s opuchnutými očami sa sama bála pozrieť do zrkadla!

Speváčkin nepríťažlivý imidž, našťastie, s realitou nemá vôbec nič spoločné. Takýto zovňajšok si Mariah vyskúšala pred kamerou v snímke Precious: Based on the Novel Push by Sapphire, v ktorej stvárnila jednu z hlavných postáv. A hoci jej meno môže byť pre mnohých fanúšikov obrovským lákadlom, tí, čo sa tešia na bujné vnady a sexepíl moletky, tentoraz zostanú sklamaní. Hudobná hviezda sa totiž predstaví ako vyčerpaná sociálna pracovníčka!

Dráma z režisérskej dielne Leeho Danielsa zachytáva príbeh len šestnásťročnej obéznej Afroameričanky, s ktorou sa osud ani trochu nemaznal. Ponižovaná vlastnou matkou a znásilnená otcom čaká svoje druhé dieťa s mizivou vyhliadkou na lepší život. Napriek všetkej nepriazni ale postupne zisťuje, že každý človek na svete je niekým milovaný a to jej do žíl vleje obrovskú životnú silu.

Vierohodnosť prostredia a nevľúdnych sociálnych podmienok vo filme sa tvrdo odrazila aj na výzore hlavných hrdiniek. Najťažšie sa so svojou premenou rozhodne vyrovnávala práve Mariah, ktorá sa nikdy predtým necítila tak odpudivo: "Úplne ma zmenili, ani som sa nechcela pozrieť do zrkadla. Lee Daniels ma rád mučil - chcel, aby som vyzerala nielen škaredo, ale aj tuctovo. Jeho cieľom boli fúzy, vačky pod očami a otrasné vlasy. Teraz však chápem prečo to tak chcel, ľudia ma nespoznávajú."

Snímka bola od januára tohto roka premietaná na viacerých filmových festivaloch a o jej výbornom spracovaní hovorí šestica ocenení s dvoma nomináciami.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu