Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Charlie Sheen sa manželke vyhrážal smrťou, dopláca na to odevná firma!

Charlie Sheen Zobraziť galériu (8)
Charlie Sheen

LOS ANGELES - Americká odevná firma Hanes bola nútená stiahnuť reklamu s hercom Charlie Sheenom. Ten bol nedávno zatknutý pre podozrenie zo spáchania domáceho násilia.

Podľa hovorcu firmy Matta Halla bolo stiahnutie reklamnej kampane vzhľadom na "závažnosť" obvinení proti hercovi (44) "priamou požiadavkou", napísal dnes britský spravodajský server BBC. Sheen bol na základe telefonátu manželky zatknutý v piatok 25. decembra v americkom letovisku Aspene pre podozrenie z vyhrážania a domáceho násilia.

Herec vraj svoju ženu po hádke pritisol na posteľ, držal ju pod krkom a hrozil, že ju zabije, ak to niekomu povie. Sheen obvinenia poprel, jeden druhého vraj niekoľkokrát udreli do rúk a Sheen potom pred manželkou mrštil jej okuliarmi. Neskôr bol prepustený na kauciu.

Sheen je podľa servera CNN asi rok jednou z tvárí reklamnej kampane značky Hanes sídliacej v americkom meste Winston-Salem. V reklame na spodnú bielizeň sa objavuje s americkou basketbalovou legendou Michaelom Jordanom. Televízne reklamy sa prestali vysielať 28. decembra.

Niektoré tlačené reklamy sa budú objavovať do jari, pretože sa kvôli produkcii nedajú stiahnuť. Sheenov kontrakt s Hanes skončí v polovici roka. Do tej doby vraj s ním firma žiadne ďalšie reklamy neplánovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu