Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Princ Charles: Som šťastný - ona je výnimočná

Camilla a princ Charles Zobraziť galériu (15)
Camilla a princ Charles

ABERDEEN - Princ Charles (56) má po svojom boku konečne lásku svojho života. A už oficiálne. Svoju manželku Camillu Parker Bowles (57), s ktorou ho spája 35-ročný milenecký vzťah, hrdo predstavil verejnosti aj počas medových týždňov, ktoré pár trávi v Škótsku. A na svoju milovanú Camillu nešetril slovami chvály.

Na otázku novinára z denníka The Mirror, ako sa momentálne cíti, totiž Charles odpovedal až nezvyčajne romanticky: "Som šťastný - ona je výnimočná." Novomanželia sa v Škótsku, kde strávia 10 dní, predstavili verejnosti po nedeľňajšej omši. Pokojom žiarila i nová vojvodkyňa z Cornwallu Camilla. Tá však priznala, že o naplnení svojho veľkého sna mala už i pochybnosti. "Raz som si už myslela, že to nezvládneme. Ale bol to nádherný deň," povedala Camilla o svojej svadbe. Desiatky fanúšikov, ktorí pár po omši pozdravili potleskom, novú manželku princa očividne potešili. "Som šťastná, že tu vidím toľko ľudí. Milujem Škótsko," dodala Camilla.

Novomanželom sa dostalo zvláštnej pocty aj od Camillinho exmanžela Andrewa Parkera Bowlesa. Ten na oficiálnej recepcii po svadobných obradoch vyjadril svoju podporu novomanželom. Po tom, čo Charles v príhovore vychválil svoju "milovanú Camillu", Andrew Parker Bowles zodvihol svoj pohár vína a povedal: "Počúvajte, počúvajte. Je to dobrá žena." Hostia na recepcii po tomto neobyčajnom prejave podpory spustili spontánny aplauz. Camilla sa dočkala dobrého prijatia aj od Charlesových synov princov Williama (22) a Harryho (20). Tí jej zablahoželali k svadbe a pobozkali ju na líce. Od synov princeznej Diany, ktorá si "vďaka" Camille veľa vytrpela, je to naozaj veľké gesto.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu