Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Prekliata svadba!

Princa Charlesa správa o preložení svadby s Camillou rozzúrila. Zobraziť galériu (11)
Princa Charlesa správa o preložení svadby s Camillou rozzúrila.

LONDÝN - Nad svadbou princa Charlesa (56) a jeho milenky Camilly Parker-Bowles (57), zdá sa, visí kliatba. Ich pokus uzákoniť svoj 35-ročný milenecký vzťah totiž prenasleduje obrovská smola. Poslednou ranou je nútené preloženie svadby z nadchádzajúceho piatka na sobotu kvôli pohrebu pápeža Jána Pavla II. Ani to však nie je všetko.

V piatok by totiž Charles a Camilla mali Windsor, kde sa bude konať svadba, iba pre seba. Na sobotu však už majú svoj svadobný deň naplánované ďalšie tri páry. Charlesov hovorca už oznámil, že princ so svadbami, ktoré budú nasledovať po tej jeho nemá najmenší problém a nebude žiadať ich preloženie. Kráľovská svadba začne o 13:30 hod., čiže hodinu a pol pred ďaľším obradom.

Horšie to však bolo s princovou prvou reakciou na správu o nutnosti preloženia vlastnej svadby. Tá podľa denníka Mirror Charlesa poriadne rozzúrila. "Bude to v piatok!" zareagoval Charles tvrdohlavo na oznámenie o potrebe presunúť svadbu. Napokon však svoje stanovisko zmenil, ale stále bol rozčúlený. "Prečo ja? Prečo práve ja? Prečo sa to, do pekla, musí stať práve mne," povedal rozzúrený Charles svojim priateľom potom, keď sa dozvedel, že musí kráľovský dvor reprezentovať na pápežovom pohrebe vo Vatikáne.

Plány bude musieť zmeniť i kráľovná Alžbeta II., ktorá ako fanúšička dostihov mala na sobotu naplánovanú účasť na najväčšom britskom dostihu sezóny Veľká národná steeplechase. Sobota 9. apríl je pre kráľovskú rodinu smutným výročím, pretože v tento deň bola v roku 2002 pochovaná kráľovná-matka. Zmena dátumu svadby poriadne naštvala aj výrobcov suvenírov. Tí majú totiž plné sklady spomienkových predmetov s piatkovým dátumom svadby, ktorý už neplatí. Zmeniť sa bude musieť i oficiálna známka k svadbe, ktorú vydala Kráľovská pošta.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu