Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kollárova milenka Heringhová: O pôrode i o priezvisku svojej dcéry!

Andrea Heringhová - matka piateho Kollárovho Zobraziť galériu (4)
Andrea Heringhová - matka piateho Kollárovho

BRATISLAVA – Ďalšia žena porodila Kollárovi dieťa! Ako vás už včera topky.sk informovali, podnikateľovi Borisovi Kollárovi (43) sa v prvý deň tohto roka narodila v poradí už štvrá dcérka. Jej matka – Andrea Heringhová (29) sa nám zverila so svojimi pocitmi.

Všetko nasvedčuje tomu, že podnikateľ má znova o jeden dôvod viac na to, aby konečne zauvažoval, usadil sa a založil si normálnu rodinu. Bývala playmate mu pred pár dňami porodila dcérku. Topky.sk preto zisťovali ako sa mladá mamička cíti. „Je to ten najkrajší pocit, aký môže žena prežiť. Užívame si prvé spoločné chvíle,“ vyznala sa tmavovláska zo svojich pocitov, pričom dodala, že ona a taktiež aj jej dcérka, sa majú dobre. Na otázku, ako prebiehal pôrod reagovala slovami: „Zvládla som ho a teším sa, že som porodila krásnu a zdravú dcérku,“ dodala čerstvá mamička,ktorá dievčatko priviedla na svet prirodzenou cestou presne 01.01.2010 o 11:00.

Novorodeniatko má nezvyčajné meno – Sara Zoe, preto sme sa spýtali, koho to bol nápad. „Meno sme vyberali spoločne s Borisom,“ prezradila Andrea. Topky.sk zaujímalo aj to, či dá svojej dcére aj otcovo priezvisko. "Samozrejme bude mať Borisovo priezvisko-Kollárová," netajila Heringhová.

Novopečená mamička sa teda zachovala úplne inak, ako Borisova predchádzajúca milenka Martina Štofaníková. Tá mu v lete tohto roka porodila prvého syna Šimona Heliodora. Ten však, narozdiel od Sary Zoe, má mamine priezvisko.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu