Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Otec Kollár: Ďalšie dieťa do zbierky!

Boris Kollár a Andrea Heringhová sa stali rodičmi Zobraziť galériu (3)
Boris Kollár a Andrea Heringhová sa stali rodičmi

BRATISLAVA – Piate dieťa má na svete! Najznámejšiemu otcovi slovenského šubiznisu – Borisovi Kollárovi (43) porodila jeho milenka Andrea Heringhová (29) ďalšiu dcéru. Na svet prišla v prvý deň nového roka a na otcovo náručie si musí ešte počkať!

Ako topky.sk pred pár dňami zistili, podnikateľ silvestroval na horách a jeho partnerka zostala pre istotu doma. „Boris je v Tatrách, ja sa na takú dlhu cestu necítim,“ povedala pred posledným dňom v roku Andrea, keď sme sa s ňou na túto tému rozprávali. Na margo tehotenstva poznamenala: „Je mi dobre, ale chcem mať v blízkosti nemocnicu,“ reagovala pochopiteľne mamička v 39. týždni tehotenstva.

Podľa našich informácií Andrea priviedla na svet dievčatko v nitrianskej nemocnici a dala jej meno Sara Zoe. Váži 3 300 gramov a meria 50 cm. Aj keď termín pôrodu bol plánovaný až na desiateho januára, prominentnej dcérke sa očividne už čakať nechcelo.

Zaujímalo nás, či novopečený tatko už svoj ďalší prírastok privítal. Keď sme však podnikateľa oslovili, odbil nás slovami: „Nemám čas!“ Zrejme ho tri dcéry, s ktorými je momentálne v Tarách, natoľko vyťažujú, že naozaj nemal čas, alebo jednoducho nechcel hovoriť o tom, prečo pôrod svojho piateho dieťaťa premeškal.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu