Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Štedrý tatko Kollár: Milenky sa zvezú pri deťoch!

Boris Kollár Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár

BRATISLAVA – Narobil potomkov, teraz sa stará! Najznámejší otec slovenského šoubiznisu - Boris Kollár (43), má pred Vianocami poriadne zhony. Splašiť darčeky pre všetky ratolesti, ktoré má s množstvom mileniek, nie je také jednoduché. Ba čo viac, nesmie zabudnúť ani na bývalé partnerky.

V súvislosti s blížiacimi sa Vianocami sa topkám Boris posťažoval, že to nemá vôbec jednoduché. „Viete, ja toho mám veľa, mám tých rodín viac. Všade musím niečo pozháňať. Tak, ako sa patrí,“ povedal.

Keď sme vyzvedali, o aké darčeky pôjde, nechcel nič prezradiť. Povedal však, že nákupy rieši celoplošne. Ako sme sa ďalej dozvedeli, Boris nezabúda ani na svoj "hárem". Na otázku, či má v pláne obdarovať aj matky svojich detí, odpovedal: „Určite áno."

Bratislavský podnikateľ je otcom štyroch detí, piate je na ceste. Po troch dcérach mu v júli tohto roku porodila Martina Štofaníková – bývalá partnerka tenistu Dominika Hrbatého, syna Šimona Helidora. Bývalá playmate Andrea Heringhová nosí pod srdcom Kollárovho 5. potomka. 

Sledujte Topky TV: Boris Kollár hovorí o vianočných darčekoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu